Over Arjan

Dit is de persoonlijke website van Arjan Busger op Vollenbroek. Je vraagt je zeker af: waarom een persoonlijke pagina als er ook Social Media bestaat?

Van huis uit ben ik een ICT’er / Automatiseerder, in mijn huidige baan als Teamleider, bij ’s lands grootste telecom provider, houd ik me bezig met de sturing en ontwikkeling van medewerkers in de callcenter branche. Daarbij komen weinig ICT zaken kijken. Op deze manier hou ik mijn kennis bij en kan ik hobby matig “lekker prutsen” met allerlei zaken.

…wat ga je vinden op deze website:

Het worden berichten met de meest gevarieerde onderwerpen:

  • “Outdoor Cooking”
  • WordPress, Joomla e.d.
  • “GPS Server protocollen”.
  • Biljart uitslagen.
  • Geocaching weetjes.
  • “Alles wat maar op  handel lijkt..”

Over mijzelf:

In 1979 geboren in het Twentse Haaksbergen, nu al weer 24 jaar woonachtig in het Gelderse Lochem. Tussenbeide nog even 2 jaar in Het Brabantse Boxmeer gewoond, waarschijnlijk waren die 2 jaar net genoeg om Bourgondische roots te ontwikkelen. Genieten staat bij mij namelijk hoog in het vaandel.
In het dagelijks leven ben ik Teamleider bij KPN, dit betekent dat ik mijn collega’s  motiveer & stimuleer om het beste uit zichzelf te halen om daarmee prettige / positieve gesprekken  te hebben. Om alle sores van me af te zetten ben ik ook nog actief in het verenigingsleven: Als leider bij scouting Graaf Otto Groep uit Lochem en als spelend lid van biljart vereniging de Paasberg. Daarnaast mag ik graag primitief koken en geocachen, kortom: genoeg te doen in mijn vrije tijd.

Neem dus gerust een kijkje en plaats, waar mogelijk, commentaar bij een bericht. Veel lees en kijkplezier op mijn persoonlijke pagina!

One Response

  1. Henk Bouwman schreef:

    Hallo Arjan, ik wil 5 credit card lampjes van je kopen. Kan je me even mailen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: